3 noviteiten tijdens Dutch Pork Expo

Rendement verbeteren en duurzamer voeren moet hand-in-hand kunnen gaan. Daarom combineren we het meest duurzame en circulaire voer met onze De Basis De Baas-aanpak. Zo maken we samen het verschil in rendement en dragen we bij aan de kringlooplandbouw.

Nieuw!

Zeugenhouders opgelet! Tijdens de beurs introduceren we FortiGo 2.0, een vernieuwd biggenconcept voor ijzersterke biggen, en het bijpassende Forti Boost Plus dat bijdraagt aan fors minder uitval.

Ben je vleesvarkenshouder en voer je brijvoer of droogvoer met een CDI? Dan hebben we een nieuwe smakelijke energiebron. Voor een goede groei en een hoge voeropname. 100% circulair!

Bezoek ons tijdens de Dutch Pork Expo 2019  op 16 en 17 april.

Hal 1 | Standnummer A127

Nieuw

IJzersterke biggen met FortiGo 2.0

Met ons vernieuwde biggenconcept FortiGo 2.0 kun je stappen zetten in het verlagen van de uitval bij zogende biggen. Door focus op management en voeropname, gecombineerd met voldoende ijzer via Forti Boost Plus, verbeter je de vitaliteit en weerstand van de kleinere biggen in de toom. Voor ijzersterke biggen.
Meer Forti Go 2.0

Fors minder uitval met Forti Boost Plus

Het vertrouwde Forti Boost heeft vanaf nu een extra Plus. Door toevoeging van een goed opneembaar ijzerchelaat aan Forti Boost Plus, kun je in combinatie met de Forti Go 2.0 aanpak, de uitval van biggen aanzienlijk verlagen.
Meer Forti Boost Plus
Circulaire Food For Feed grondstoffen maken we o.a. van bakkerijproducten

Energiebron brij en CDI met Power Banket

Voor brijrantsoenen en droogvoerrantsoenen, gevoerd met CDI, hebben we een smakelijke energiebron ontwikkeld die voor 100% bestaat uit hoogwaardige, circulaire Food-For-Feed grondstoffen.
Meer Power Banket