Hoe stuur ik op vleeskwaliteit?

Steeds meer (regionale) vleesconcepten doen hun intrede maar ook grotere slachterijen stellen eisen aan de kwaliteit van varkensvlees. Maar hoe kun je de vleeskwaliteit beinvloeden?

Of je nu volgens een concept levert of niet. Sturen op vleeskwaliteit loont. Maar hoe pak je dit aan? Waar let je op? Wat heb je nodig? En, in hoeverre kun je de smaak van vlees beïnvloeden en krijg je grip op dripverlies? Wat is de rol van varkensvoer?

Krijg antwoord op deze vragen tijdens de kennissessie ‘Sturen op vleeskwaliteit’.

Andere kennissessies:

>Voorspelbaar rendement met vleesvarkens
>Hoe reduceer ik veilig fosfaat en haal ik meer rendement
>Kraamstalmanagement en bigontwikkeling
>Hoe kies ik de juiste grondstoffen?
> Wat is de invloed van voeding op maag- en darmgezondheid?
> Neem een kijkje in onze circulaire voerkeuken!

varkensvlees
shutterstock

Neem contact met mij op over 'Hoe stuur ik op vleeskwaliteit?'

  • E-mailadres
  • Bel mij:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.