Hoe kies ik de juiste grondstoffen?

Nutritionele waarde, prijs, bedrijfsdoelstellingen, opslag en de mogelijkheden van uw voerinstallatie. Stuk voor stuk belangrijk voor het maken van de juiste grondstofkeuze. Maar hoe benutbaar zijn bepaalde grondstoffen voor jouw varkens?

De nutritionele¬†waarden en de daadwerkelijke benutbaarheid van ogenschijnlijk vergelijkbare grondstoffen kunnen fors verschillen. Hierdoor kan de groei van je varkens tegenvallen of tekorten ontstaan. Tijdens de kennissessie ‘Hoe kies ik de juiste grondstoffen’ leer ze te beoordelen zodat jij de juiste keuze kunt maken.

Vraag hiernaast de kennissessie aan of stel je vraag.

Andere kennissessies

> Voorspelbaar rendement met vleesvarkens
> Hoe reduceer ik veilig Fosfaat en haal ik meer rendement?
> Kraamstalmanagement en bigontwikkeling
> Hoe stuur ik op vleeskwaliteit?
> Wat is de invloed van voeding op de maag- en darmgezondheid?
> Neem een kijkje in onze circulaire voerkeuken!

Bron Shutterstock

 

Neem contact met mij op over 'Hoe kies ik de juiste grondstoffen?'

  • E-mailadres
  • Bel mij:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.