Nederlands Deutsch Fran├žais English

Presentatie innovatieve Forti Boost Tapper

In samenwerking met Breedveld Trading en gebruikers van Forti Boost heeft Nijsen/Granico een handig hulpmiddel voor het verstrekken van Forti Boost ontwikkeld: de Forti Boost Tapper.

Nijsen/Granico zorgt met de Forti Boost Tapper voor nog meer gebruikersgemak bij haar klanten.

Door de Forti Boost Tapper is het gemakkelijk en snel mogelijk om grotere hoeveelheden Forti Boost, kant-en-klaar vloeibaar biggenvoer van Nijsen/Granico, door de afdelingen te vervoeren. Dit is arbeidsvriendelijker, want sjouwen behoort tot het verleden.

Met de Forti Boost Tapper is ook het uitdoseren een stuk gemakkelijker geworden. De biggenvoerbakken in het hok zijn gemakkelijk te bereiken door de lange uitdoseerlans. Door de slimme doseerkop wordt de perfecte hoeveelheid Forti Boost gedoseerd. De doseerkop wordt in het bakje gezet, dus geen Forti Boost die per ongeluk naast het voerbakje terechtkomt.

De eerste praktijkresultaten zijn inmiddels bekend en de gebruikers zijn positief. “Super, we hoeven niet meer op en neer te sjouwen met zware gieters. Het verstrekken gaat nu een stuk sneller, dus de Forti Boost Tapper heeft ons al veel winst opgeleverd.” aldus een tevreden Forti Boost Tapper-gebruiker.

Wilt u meer informatie over de Forti Boost Tapper van Nijsen/Granico, neem dan contact op met Nijsen/Granico, tel. +31 (0)478 – 55 29 00 of mail naar info@nijsen-granico.nl
Auteur:Admin