Nederlands Deutsch Français English

Nieuws

Geslaagde Truckrun 2018

Op zaterdag 8 april hebben 4 chauffeurs van Nijsen/Granico zich ingezet voor de Truckrun in Horst aan de Maas. Lees meer »

Winnaars Beursactie LIV 2018

We kijken terug op een mooie beurs. Bezoekers, hartelijk dank voor jullie interesse. Lees meer »

Gezonde klauwen

Varkens vallen regelmatig uit door klauwproblemen. Het beïnvloedt de productieresultaten. Bij zeugen zorgt het voor een hoger vervangingspercentage. Gevolg: extra kosten. Extra aandacht voor de klauwen kan een hoop narigheid besparen. Lees meer »

Voer voor 's werelds duurzaamste ei

Nijsen/Granico draagt met het maken van kippenvoer voor Kipster bij aan het meest duurzaam geproduceerde ei ter wereld; het Kipster ei. Lees meer »

Tips voor schone silo's

Vocht en warme vormen een uitstekend klimaat voor bacteriën en schimmels om te groeien. Wij geven u de volgende tips om uw silo’s schoon en vrij van schimmels en bacteriën te houden. Lees meer »

NIEUW: FertiPower

Draagt bij aan grotere en uniformere tomen Lees meer »

Tot 16 procent fosfaat reduceren? Vraag de fosfaatcheck aan!

Bespaar tot een modaal inkomen door een betere fosforbenutting Lees meer »

Snoepsiroop Premium als flushvoer

Snoepsiroop Premium kent vele toepassingen. Zo is het in de varkenshouderij inzetbaar als vloeibaar flushvoer. Lees meer »

Invloed verouderde zeugenstapel op technisch resultaat

Hoe is de leeftijdsopbouw van uw zeugenstapel? Een juiste leeftijdsopbouw van de zeugenstapel is belangrijk voor goede technische resultaten. Lees meer »

De Salmonella-aanpak van Nijsen/Granico

Meer weten over salmonella, welke preventiemaatregelen u kunt nemen en hoe Salmonella te behandelen? Lees meer »

Rust, reinheid en regelmaat

Tomen worden steeds groter en vragen daardoor extra zorg. Net als bij baby’s vormen de 3 R’s: rust, reinheid en regelmaat de basis voor gezond opgroeien. Lees meer »

Aandachtspunten zeugen rondom werpen

Voor een vlot geboorteproces is een voldoende hoge voer-, watergift en een goede zoutbalans rondom het werpen belangrijk. Lees meer »

Presentatie innovatieve Forti Boost Tapper

In samenwerking met Breedveld Trading en gebruikers van Forti Boost heeft Nijsen/Granico een handig hulpmiddel voor het verstrekken van Forti Boost ontwikkeld: de Forti Boost Tapper. Lees meer »

Lagere fostfaataanvoer?

Het afvoeren van fosfaat kost veel geld. Op bedrijfsniveau is dit een grote kostenpost. Doordat Nijsen/Granico gebruik maakt van Foodproducten met een laag fosfor gehalte is de afvoer van fosfaat op de bedrijven die Broodmelange voeren laag. Lees meer »

Beeldverhaal Food for Feed, redactie Varkens

De redactie van het vakblad varkens is onlangs bij Nijsen/Granico geweest om een kijkje in onze keuken te nemen. Hier hebben zij een beeldverhaal van gemaakt. Deze is nu gepubliceerd op hun website. Lees meer »

Nijsen/Granico introduceert het REDUX-concept

Voor varkensbedrijven die gebruik maken van de stoppersregeling, onderdeel van de ammoniakwetgeving, heeft Nijsen/Granico het REDUX-concept ontwikkeld. Lees meer »

Jubilea artikel de Molenaar

In een speciale jubilea-editie van de Molenaar werd er ook aandacht geschonken aan het 75-jarig jubileum van Nijsen/Granico. Lees meer »

Eigen containervervoer voor inzameling van deeg en brood

Om een productietoename in onze Food-fabriek mogelijk te maken heeft Nijsen/Granico geïnvesteerd in eigen containervervoer voor de opslag en inzameling van deeg en brood. Lees meer »

de Gouden Krul

Doel van dit project is om te laten zien aan burgers en consumenten hoe mooi de varkenshouderij eigenlijk is! Lees meer »

ReCentre - Sustainable success stories

ReCentre heeft een artikel over Nijsen/Granico geschreven. Zie dit pdf bestand. Lees meer »

Steeds meer restproducten in varkensvoer

L1 programma Koplopers heeft haar programma opgenomen bij Nijsen/Granico. "Steeds meer restproducten in varkensvoer" luidt de titel Lees meer »