Nederlands Deutsch Fran├žais English

Dienstverlening

Nijpro heeft de afgelopen jaren bewezen dat zij een uitstekende dienstverlener is op het gebied van inzamelen van grondstoffen uit de levensmiddelenindustrie. Door haar uitgebreide netwerk is zij in staat heel Nederland, België en Duitsland (grensgebied) dagelijks te bedienen. Op het gebied van palletboxen is zij in Nederland marktleider.


Palletboxen

Polyester palletboxen van 500 liter, afmeting 120 x 100 x 75 cm, worden door ons ter beschikking gesteld voor verzameling van de producten. Ook andere vormen van inzameling zijn mogelijk, zoals 1000-liter vloeistof containers. De ophaalfrequentie is afhankelijk van de bederfelijkheid, het soort product en de situatie bij uw bedrijf. De emballage stellen wij gratis ter beschikking. Bijbehorende deksels zijn leverbaar.


Containers/opleggers

Food vrachtwagen

Naast Palletboxen kunnen wij ook containers en/of opleggers aanbieden voor inzameling en opslag van producten. Afhankelijk van soort product (houdbaarheid), hoeveelheid en specifieke wensen van de leverancier, wordt het optimale systeem geplaatst


Logistiek

Het transport voor de inzameling van uw producten hebben wij geheel in eigen hand. Wij hebben een landelijke dekking voor zowel Nederland, België als Duitsland (grensgebied). Onze logistieke medewerkers zorgen ervoor dat de producten op tijd worden opgehaald, op een zo efficiënt mogelijke manier. Daarnaast zijn enkele wagens uitgerust met een 'kooiaap' oftewel een meeneemheftruck.


24-uurs service

Door ons landelijke netwerk zijn wij in staat bij calamiteiten, zoals storingen, binnen 24 uur onze leveranciers te bedienen, zonder extra kosten ongeacht deelvrachten of volle vrachten.


Info uitwisseling

Alle producten die wij laden worden ter plaatse gewogen. Dit doen we door middel van een pompwagen met weegschaal. Al onze wagens zijn hiermee uitgerust. Aan het einde van de maand, periode of kwartaal, ontvangt de leverancier een overzicht met hierop de totale gewichten. Aan de hand van de overzichten heeft de leverancier inzicht in de afgevoerde grondstoffen binnen zijn bedrijf. Op deze manier kan ze eventuele maatregelen nemen waardoor de afvoer kleiner wordt, wat economisch voordeel oplevert.

Naar boven