Nederlands Deutsch Fran├žais English

Foodconcepten

De voerconcepten van Nijsen/Granico
FOODCONCEPTEN

 

FORTI GO
Geef uw biggen een vliegende start.

Gezonde biggen betekent gemakkelijker werken voor u. Een goede voeropname - tijdens de kraamstalperiode, rond het spenen maar ook daarna - is daarom essentieel. Voeromschakelingen kunnen leiden tot stress en een verminderde voeropname, met een speendip tot gevolg. Voorkom voeromschakelingen daarom zo veel mogelijk.
Het Forti Go-voerconcept maakt dit mogelijk.

Geef uw biggen vanaf de kraamstal de vliegende start die zij nodig hebben met de voeders uit het Forti Go-concept. Het risico op speendip vermindert u met Forti Go aanzienlijk dankzij het ontbreken van voeromschakelingen tussen spenen en 25 kg. De Forti Go biggenvoeders sluiten naadloos aan op Forti Boost en bevatten een hoog aandeel licht verteerbare Food-grondstoffen. Dit is terug te zien in de praktijkresultaten. Vraag uw adviseur hiernaar.

Voor een goede benutting passen we de deeltjesfijnheid van de grondstoffen aan op de verteringscapaciteit van het maagdarmkanaal van uw biggen. Dit doen we volgens het Optigrind-procedé.

Forti Boost Kant-en-klaar vloeibaar biggenvoer.
Forti Go Geen voeromschakeling tussen spenen en 25 kg.
Alleen verkrijgbaar i.c.m. Forti Boost.

 

FOODMATCH
Voor grip op resultaat
Met een Computergestuurde DroogvoerInstallatie heeft u een zeer sterke managementtool in handen waarmee u uw varkens zeer doelgericht en efficiënt kunt voeren. Met de FoodMatch voeders en CDI Xpert zet u de puntjes op de “i” voor het hoogste rendement en grip op resultaat.

Kijk voor meer informatie op www.cdi-xpert.nl

FoodMatchPlus Foodgrondstof, alleen verkrijgbaar in combinatie met FoodMatchBasic.
FoodMatchBasic Aanvullend droogvoer afgestemd op en alleen verkrijgbaar in combinatie met FoodMatchPlus.